Help, mijn inbox zit vol!

Veel mensen zullen dit herkennen: je inbox loopt vol met ongelezen mails en je agenda met afspraken die allemaal belangrijk zijn. Wanneer heb je eigenlijk nog tijd om je werk te doen? Gelukkig zijn er manieren om elke avond met een lege inbox naar huis te gaan, zonder na te denken of alles wel uitgezet of ingepland is.

Uitgiftesessies

Een succesvolle introductie van mobiele apparaten vraagt om een doordachte uitrol. Een uitgiftesessie kan hieraan bijdragen. Tijdens deze sessie kunnen de laatste specifieke instellingen worden doorgevoerd, maar zij kan ook ingezet worden voor een gebruikerstraining.

Digitaal samenwerken

Met de huidige technieken is het mogelijk én makkelijk geworden om plaats- en tijdonafhankelijk te werken. Veelal gebeurt dit in combinatie met een mobiel apparaat. Deze training geeft inzicht in de ondersteuning die de bestaande applicaties vaak al bieden op dit gebied. Ook staan we stil bij de valkuilen van digitaal samenwerken.

Digitaal vergaderen

Mobiele apparaten behoren tegenwoordig tot de standaarduitrusting van de vergaderkamer, hoewel er ook nog steeds veel papier wordt gebruikt. Bij deze training leer je hoe je op een effectieve manier kunt overleggen met behulp van mobiele apparatuur, zowel bij de voorbereiding als bij de uitvoering en de uitwerking.