Achtergrond

Mobiele apparaten behoren tegenwoordig tot de standaarduitrusting van de vergaderkamer, hoewel er ook nog steeds veel papier wordt gebruikt. Bij deze training leer je hoe je op een effectieve manier kunt overleggen met behulp van mobiele apparatuur, zowel bij de voorbereiding als bij de uitvoering en de uitwerking. De training kent vooral een praktische invalshoek, want soms is een printje erbij nog wel handig voor het overzicht. Wel is het doel om papier tot een minimum te beperken!

Programma

Tijdens deze interactieve training:

  • leer je hoe mobiele apparaten je kunnen ondersteunen voor, tijdens en na de vergadering;
  • leer je het vergaderproces zo efficiënt mogelijk in te richten;
  • leer je welke afspraken handig zijn om een vergadering goed te laten verlopen;
  • komen thema’s als beveiliging, sociale aspecten en arbo aan bod.

Resultaat

Aan het einde van de training weet je hoe je je digitaal goed kunt voorbereiden op een vergadering en met welke zaken je rekening moet houden voor een slimme uitvoering en verwerking.

Tijdsinvestering

Afhankelijk van de uiteindelijke invulling duurt deze training maximaal 4 uur.

Voor wie?

Bedrijven/personen die gebruik (willen) maken van een mobiel apparaat tijdens overlegsituaties en die daar het maximale uit willen halen.

Locatie

De training kan naar wens op uw eigen locatie, een locatie van ons of op een willekeurige andere locatie gegeven worden.

Aantal deelnemers

We werken met groepen van maximaal 8 cursisten.

Voorbereiding

Van tevoren vindt er een vooronderzoek plaats naar de aanwezige software en werkprocessen binnen uw organisatie om de training zo veel mogelijk te laten aansluiten op uw eigen werkomgeving.

Varianten

Deze training kan aangeboden worden als open inschrijving, maar ook als team. Bij de laatste variant kan de training ook worden ingezet om werkwijzen vast te stellen en af te spreken met elkaar.