Achtergrond

Veel mensen zullen dit herkennen: je inbox loopt vol met ongelezen mails en je agenda met afspraken die allemaal belangrijk zijn. Wanneer heb je eigenlijk nog tijd om je werk te doen? Gelukkig zijn er manieren om elke avond met een lege inbox naar huis te gaan, zonder na te denken of alles wel uitgezet of ingepland is. Ben jij slaaf van jouw inbox of houd jij jouw zakelijke communicatie liever zelf in de hand? In deze training leer je het verschil!

Programma

Tijdens deze interactieve training:

  • krijg je een beeld van de ‘gevaren’ van e-mail;
  • krijg je handvatten om e-mail zo slim mogelijk te gebruiken;
  • leer je slimme trucjes om Outlook ook voor jou te laten werken;
  • krijg je tips om jouw werkagenda op orde te krijgen;
  • leer je de verschillende storingselementen gedurende een werkdag te herkennen.

Resultaat

Aan het einde van deze training heb je (weer) grip op jouw agenda en mailbox en ben je bekend met de belangrijke ins en outs van outlook.

Tijdsinvestering

Deze training duurt 4 uur in klassikale vorm. Na de training bezoeken we ook jouw werkplek, waarbij je vragen kunt stellen die met jouw eigen werksituatie te maken hebben.

Voor wie?

Bedrijven/personen die meer grip willen krijgen op hun inbox en hun agenda, zodat zij weer met een lege inbox en een leeg hoofd naar huis kunnen gaan.

Locatie

De training kan naar wens op uw eigen locatie, een locatie van ons of op een willekeurige andere locatie gegeven worden.

Aantal deelnemers

We werken met groepen van maximaal 8 cursisten.

Voorbereiding

Van tevoren is het belangrijk te weten met welke versie van Outlook er gewerkt wordt en of er ook specifieke interne spelregels zijn met betrekking tot bijvoorbeeld opslag van documenten/mails.

Varianten

Deze training kan aangeboden worden als open inschrijving, maar ook als team. Bij de laatste variant kan de training ook worden ingezet om werkwijzen vast te stellen en af te spreken met elkaar.